Wat zeggen professionals over de Machouyou?

Wat zeggen professionals

Machouyou” is een Frans merk (op z’n Nederlands uitgesproken “Masjoejoe” 😃 en is gespecialiseerd in medische hulpstukken voor kinderen en volwassenen.

Machouyou team

Ontwikkelaars & Eigenaren Machouyou

Philippe, een kaakchirurg, zag door het beoefenen van orthodontie de groeiende problemen die verband houden met de fopspeen, het duimzuigen en de trend van ‘zacht’ eten (o.a. smoothies). Vanuit zijn ervaring en deskundigheid, heeft Philippe de Machouyou samen met zijn vrouw ontwikkeld. Het doel de speen te vervangen en kinderen zou helpen het duimen op te geven.

Elke Mastwijk

Elke Matswijk, praktijk voor Alexandertechniek & CranioSacraal therapie, legt in haar podcast uit wat precies de Machouyou & MachouRelax voor je kunnen betekenen: Naar de podcast

Op zoek naar een betere oplossing ontdekte ik toevallig de MachouRelax. Een (BPA vrij) siliconen bitje dat zich aan past aan bijna iedere volwassen mond. Als je aan dit bitje kunt wennen en het regelmatig gebruikt kun je overmatig kaak spannen af leren en het lichaam als geheel dieper ontspannen. Het zachte materiaal en specifieke ontwerp dekt de mondopening af en stimuleert daardoor de neusademhaling. Ook wordt de correcte tong positie aangemoedigd. Het voorkomt daarmee snurken en apneu. Je kunt de MachouRelax bij mij kopen en tijdens het consult alvast proberen. Dan geef ik je tips en adviezen over hoe je het het beste kunt gebruiken.

Related Articles

Responses

De waardering van www.denatuurlijkemoeder.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.3/10 gebaseerd op 199 reviews.