Een Gebaar voor de Aarde 🌍

Beter consumeren is zelf ook acteren: leuke alternatieven voor je schelpen

Je hebt een paar paar schelpen die je niet meer nodig hebt?

Dat komt mooi uit want De Natuurlijke Moeder kan u enkele oplossingen bieden:

  • Doneer je schelpen aan een zwangere of voedende vriendin. Ze zal er ook veel plezier aan beleven
  • Maak van uw paar een decoratief object: in een pot of op een bord, een leuke doe-het-zelf activiteit om met je kinderen te doen
  • Geef het een tweede functie: recycle je schelpen in een kaars of een magneet, zodat u direct en eenvoudig de waarde van deze schelpen kunt verhogen!
  • De schelpen ons terug sturen voor een waardebon op onze site 💚

Hoe werkt het?

Na het invullen van onderstaande formulier, ontvangt je per e-mail een retourbon met een gefrankeerde sticker met onze gegevens.
Print het label uit en geef ons je gegevens, die je hieronder invult. Bij ontvangst van de schelpen ontvang je een cadeaubon ter waarde van 8€ die je kan besteden in onze webshop.

Zorg ervoor dat:

  • Je een verpakking kiest die de schelpen goed beschermt (envelop + watten bijvoorbeeld)breng het retourformulier direct op de enveloppe aan.
  • Vergeet niet je gegevens in de envelop toe te voegen zoals je die gegeven hebt in het formulier hieronder.

Na ontvangst van de schelpen, en op voorwaarde dat ze in uitstekende staat zijn, ontvang je een bevestigingsmail met de cadeaubon van 8€ die je kunt gebruiken op onze website.

Je schelpen worden vervolgens verwerkt en herverpakt voor tweedehands distributie aan lokale verloskundigen en IBCLC-lactatiekundigen.